Uvildig boligrådgivning

Uvildig boligrådgivning

Boligpartneren – din uvildige boligrådgiver til sikker handel

En bolighandel kan være indviklet, indeholde mange svære og uigennemskuelige juridiske vilkår og betingelser. Hos Boligpartneren tilbyder vi hjælp til den sikre bolighandel gennem uvildig boligrådgivning. Vi kender til lovgivningen og de mange faldgruber, du som køber eller sælger ikke nødvendigvis selv er opmærksom på.

Kontakt os allerede nu og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med din bolighandel.

Uvildig boligrådgivning i alle faser af din bolighandel

Hos Boligpartneren giver vi dig den nødvendige boligrådgivning, så du kommer sikkert igennem din handel. Vi har mange års erfaring inden for området og ved derfor, hvad vi skal kigge efter. Vi arbejder med skøder og alle nødvendige dokumenter i forbindelse med køb og salg af bolig, så hele processen kører efter bogen og med dine interesser i fokus. Vi gennemgår alt lige fra købsaftale, tilstandsrapport og grundejerforeningens referater til udfærdigelse af skøde m.m.

Vi sørger derfor for en boligrådgivning, som giver dig det fulde overblik over alle handlens faser. Med et rådgiverforbehold og os tilknyttet din bolighandel er du garanteret en sikker og professionel bolighandel.

Du kan læse mere om vores boligrådgivning her.

Mange års erfaring

Vi er professionelle boligrådgivere der, i samarbejde med en dygtig boligadvokat, hjælper blandt andet boligkøbere med uvildig køberrådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring med køb og salg af boliger og med vores specialviden kan vi bevare det nødvendige overblik og hurtigt spotte de vigtigste elementer i en købsaftale, så den imødekommer dine interesser og herigennem får vi dig sikkert igennem handlen.

Konkurrencedygtige priser

Da Boligpartneren er en netvirksomhed med online boligrådgivning, har vi ingen faste udgifter til lokaler, hvilket gør, at vi kan tilbyde dig uvildig boligrådgivning til en konkurrencedygtig pris. Vi bruger kun penge på det, som direkte har en betydning for dig, hvorfor du ikke behøver at gå på kompromis med kvaliteten. Det fortæller vores tilfredse kunder om her.

Du kan se vores priser her eller kontakte os for et uforpligtende tilbud på en uvildig boligrådgiver.

Start med en uforpligtende samtale i dag

Vi besvarer gerne dine spørgsmål og tager en uforpligtende samtale om din mulige bolighandel, så du kan vurdere, om du ønsker at gennemføre en hushandel med Boligpartneren som din boligrådgiver.

Kontakt os via kontaktformularen eller på telefon og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe med uvildig boligrådgivning.

Find vores kontaktoplysninger her.

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt