salg af bolig

Salg af bolig

Der kan være mange aspekter, når du skal købe eller sælge hus, Vi har styr på alle aspekter under en hushandel, så vi kan rådgive dig bedst muligt

Der bliver foretaget mange hushandler i Danmark hver dag,- og i nogle af dem bliver der lavet fejl i, fordi der mangler advokatbistand. Lad os hjælpe med din hushandel og find ud af hvor let det kan være, når du lader en advokat stå for det. Det giver dig ro til at tænke på alle de andre ting, der også er når der skal købes eller sælges hus. Har du spørgsmål vedrørende en hushandel eller andre juridiske spørgsmål, har vi også mulighed for at hjælpe dig.

Få juridisk bistand med boligkøb

Der er mange økonomiske aspekter, der skal være på plads, når du skal sælge eller købe et hus. Derfor er det nødvendigt med en professionel rådgiver, som kan gennemse dokumenterne for deres rigtighed. Det vil jo være trist efterfølgende at finde ud af, at der ikke har været styr på økonomien, så hele huskøbet kan falde på gulvet. Den boligadvokat Amager som vi samarbejder med har styr på alle aspekter af en hushandel, hvor der er jura indblandet.

Salg af bolig – få lavet det rigtigt første gang

Vi samarbejder med en boligadvokat som kan rådgive dig.
Det handler meget om tryghed, tillid og kemi, når du skal finde din juridiske rådgiver. Vi ønsker at udføre arbejdet bedst muligt for dig, så du bliver fuldt ud tilfreds med din hushandel og slipper for ubehagelige overraskelser.

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt

sj€skoedeogjuristhuset.dk 40 22 00 13