Boligadvokat online

Boligadvokat online


Kom sikkert i hus med professionel juridisk rådgivning

Køb af bolig er en af de største beslutninger man træffer og derfor er det vigtigt, at gøre det på et sikkert grundlag. Dette kan du sikre ved at alliere dig med en juridisk rådgiver/boligadvokat, som kan bistå dig i hele processen. Boligpartneren tilbyder professionel boligrådgivning til så gode priser, at det ikke kan betale sig at lade være. Vi er din garanti for en sikker handel.

 

Boligadvokat online – Professionel rådgivning til de bedste priser

Boligpartneren tilbyder online boligrådgivning i samarbejde med en boligadvokat. Det betyder, at vi kan tilbyde dig nogle af markedets bedste priser uden at gå på kompromis med hverken fagligheden eller servicen. Til en fast pris, som vi aftaler på forhånd, får du kompetent rådgivning, grundig gennemgang af købsaftale og alt andet materiale samt repræsentation af dig fra begyndelsen af handlen, til handlen er gennemført.

Du kan selv vælge, hvor meget af processen du ønsker hjælp til, men vi varetager gerne:

  • Repræsentation af dig som køber under hele ejendomshandelen
  • Grundig gennemgang af købsaftale med bilag samt rådgivning
  • Korrespondance og drøftelser med mægler
  • Udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse

Læs mere om online boligadvokat og online skøde her.

Du kan se vores priser her.

 

Advokatforbeholdet er det vigtigste i en bolighandel

Står du midt i en bolighandel, hvor du skal til at skrive under uden at have allieret dig med en boligadvokat, er det vigtigt at have et advokatforbehold i købsaftalen. Advokatforbeholdet giver dig mulighed for at få en boligadvokat til at gennemgå alle juridiske dokumenter og komme omkostningsfrit ud af handlen, hvis noget uhensigtsmæssigt skulle opstå.
Uden advokatforbehold er du forpligtiget til at betale godtgørelse til sælger på 1 % af købesummen, hvis du ikke længere ønsker at gennemføre handlen. Boligrådgivning er derfor ikke bare din sikkerhed, men også din garanti for at kunne komme omkostningsfrit ud af bolighandlen.

Du kan læse mere om købsaftalen her.

 

Vi står altid klar til at hjælpe

Hos Boligpartneren ved vi, at bolighandler nogle gange går stærkt og derfor står vi altid klar til at hjælpe med hastesager. Du kan altid ringe til os eller udfylde vores formular, hvorefter vi kontakter dig hurtigst muligt. I samarbejde med en professionel boligadvokat er vi din boligadvokat online.

 

Vi dækker hele Danmark

Da vi er online virksomhed, yder vi professionel boligrådgivning i hele Danmark til konkurrencedygtige priser.

Vi dækker derfor alle områder - læs mere om et udvalg af områderne her:

 

Kontakt os og hør mere

Boligpartneren har mange års erfaring med professionel boligrådgivning og vi har hjulpet mange boligkøbere sikkert i hus. Vi står derfor også klar til at hjælpe dig. Kontakt os allerede i dag og få en uforpligtende samtale og pris.

Du finder vores kontaktinformationer her.

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt