boligrådgivning

Boligrådgivning

Står du og skal til at købe eller sælge din bolig, og har du brug for boligrådgivning? Så står vi hos Skøde & Juristhuset i København klar til at hjælpe dig.

Vi giver dig den nødvendige boligrådgivning, så du kommer sikkert og godt igennem din bolighandel. Hos Skøde & Juristhuset har vi mange års erfaring inden for området, og vi ved derfor, hvad vi skal kigge efter. Vi udarbejder skøder og alle nødvendige dokumenter i forbindelse med en købsaftale, så hele processen bliver gennemført efter reglerne og med dine interesser i fokus. Kort sagt sørger vi for en boligrådgivning, som giver dig det fulde overblik over alle boligkøbets faser – lige fra gennemgang af købsaftale til frigivelse af deponering.

Kontakt os for en uforpligtende samtale og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du er velkommen til at ringe til os eller skrive en besked via vores kontaktformularen. 

Om Skøde & Juristhuset

Hos Skøde & Juristhuset får du en kompetent og grundig boligrådgivning gennem hele processen for bolighandlen fra start til slut. Vi har mere end 25 års erfaring med bolighandel, og vi har hjulpet mange mennesker med et trygt og professionelt forløb. Vi tilbyder kompetent og erfaren rådgivning fra vores boligadvokat, der har fokus på at imødekomme dine interesser. 

Vi kan tilbyde dig en særlig favorabel pris, fordi vi har valgt at skære mange faste omkostninger fra. Vi har for eksempel skåret udgifter til lokaler, sekretærer og receptionister fra, så vi i stedet lægger vores ressourcer de steder, hvor det giver mest mulig værdi for dig. Alt hvad vi har brug for er vores specialviden og vores digitale udstyr såsom vores computere og telefoner.

Ved boligkøb

Som boligkøber – især som førstegangskøber – kan købsprocessen være en indviklet affære, som indeholder mange kryptiske og svært gennemskuelige juridiske vilkår og betingelser. Derfor kan det også betale sig, at du modtager en kompetent og professionel boligrådgivning, som sikrer, at bolighandlen gennemføres, så du får så gunstige og favorable forhold som muligt.

Vi tilbyder for det første at gennemgå købsaftalen, så du får det fulde overblik over alle aftalens konsekvenser. Selvom købsaftalen grundlæggende er en kontrakt, som beskæftiger sig med de overordnede vilkår for handlen som pris og overtagelse, er den ikke altid nem at overskue. Den kan ofte snige sig op på over 200 sider med bilag og dokumenter. Desuden kan den indeholde betingelser, som ejendomsmægleren har udarbejdet til sælgers fordel. Derfor kan det være fordelagtigt for dig, at du modtager en boligrådgivning fra professionelle og erfarne rådgivere, inden du skriver under.

Når købsaftalen er gennemgået og underskrevet, og deponeringen er udbetalt, er det tid til udfærdigelse af skøde, som er det dokument, som sikrer din ret til boligen. Skødeskrivning er ligesom gennemgang af købsaftale en proces, som ofte kræver en kyndig boligrådgivning. Lovgivningen stiller nemlig mange krav til skødeskrivningen, og hvis disse ikke overholdes, kan der opstå problemer med tinglysningen. Og hvis skødet ikke er tinglyst, er du ikke den formelle ejer af boligen. Derfor anbefaler vi, at du lader os bistå dig med den nødvendige juridiske viden og erfaring, som sikrer dig, at skødet kan tinglyses.

Skøde & Juristhusets tjenester begrænser sig dog ikke kun til gennemgang af købsaftale og skødeskrivning. Vi sørger for en omfattende boligrådgivning igennem hele købsprocessen – fra start til slut. Vi har med vores erfaring et overblik og en viden, som sikrer dig en udførlig boligrådgivning. Dermed er du garanteret tryghed og samling på dit boligkøb.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Indledende korrespondance med mægler/sælger
  • Grundig gennemgang af købsaftalen med bilag og rådgivning
  • Korrespondancen og drøftelserne med mægleren
  • Udarbejdelsen af godkendelsesskrivelsen
  • Udarbejdelsen af skøde- og refusionsopgørelsen
  • Ekspeditioner i forbindelse med skødets undertegnelse og anmeldelse til tinglysning
  • Repræsentationen af jer som købere under hele ejendomshandelen frem til overtagelsesdagen

Kontakt os for boligrådgivning i dag

Vi besvarer gerne dine spørgsmål og tager en uforpligtende samtale om dit mulige boligkøb, så du kan vurdere, om du ønsker at gennemføre en hushandel med Skøde & Juristhuset som din boligrådgiver. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig sikkert igennem din hushandel.

Kontakt os via kontaktformularen eller på telefon og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe med boligrådgivning.

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt

sj€skoedeogjuristhuset.dk 40 22 00 13